WORKSHOP: Bind din egen midsommarkrans

Nivå: alla nivåer
Onsdag 19 juni
Klockan: 17.30 – 19.00 (eller tills vi är klara!)
Max antal platser: 10

Bind din egen midsommarkrans dagarna innan midsommar! 

Detta ingår:

Lär dig tekniken för att binda en vacker hårkrans till midsommar under en härlig kväll med bubbel, tilltugg och vår duktiga florist Camilla Julner!

Camilla kommer att demonstrera och dela med sig av tips på vad ni bör tänka på när ni binder er krans, allt från teknik till val av blommor. Sedan kommer hon att handleda och hjälpa er att binda er egen krans. Allt material finns på plats – blommor och grönt, samt band och verktyg.

Snittblommorna som vi kommer att använda oss utav är närodlade och kommer från duktiga Belinda Wigerfelt

Se det som ett tillfälle att lära dig binda en krans så att du kan skapa magiska kreationer till midsommar (och resten av året!) – till dig själv, barnen och/eller barnbarnen. Din krans som du binder på kurstillfället tar du självklart med dig hem, om du sprejar den rikligt med vatten och lägger den i en plastpåse i kylen eller på annan sval plats när den inte används bör den även hålla ett par dagar tills midsommarfirandet.

NOTERA! För att säkra din plats behöver du anmäla dig i formuläret nedan och swisha kostnaden inom 24 timmar till Brännans Gårdsbutik – du får all information skickad till din mailadress när du bokat din plats (kolla din skräpmapp om du inte fått något i din inbox inom ett par minuter). Ring Mimmi på 0705196998 om du har några frågor eller inte fått mailet!

I workshoppen ingår:

  • 1,5 h eller mer (du arbetar med din krans tills den är klar!)
  • Bubbel och tilltugg
  • Handledning, hjälp och tips från vår gästflorist Camilla Julner
  • Inspiration och information om hållbart och naturligt blomsterbinderi 

 

695 kr / person

ANMÄL DIG TILL WORKSHOPPEN NEDAN!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Vill du ha bubbel eller alkoholfritt alternativ?