Midsommar WORKSHOPS – Skapa med blommor!

 

Lär dig arbeta med blommor och ha en härlig kväll med oss och vår gästflorist Camilla! 

Tisdag 18 juni: Skapa vackra blomsterdekorationer till det dukade bordet

Onsdag 19 juni: Lär dig binda magiska midsommarkransar

 

MIDSOMMAR-WORKSHOPS

Vill du lära dig att binda din egen midsommarkrans (till dig själv, barnen och kanske barnbarnen) och duka vackert med säsongens blommor? Då har vi ett erbjudande just för dig; vi bjuder in till två exklusiva workshops under midsommarveckan och vår gästflorist Camilla Julner visar hur! Vi har beställt otroliga närodlade snittblommor från Belinda Wigerfelt (kolla in hennes Instagram konto @belindawigerfelt), köpt både bubbel och tilltugg, och Camilla har bokat sin biljett ner från Stockholm för att vara här på gården och visa er hur man skapar de finaste blomsterarrangemangen – vare sig det gäller kransar eller dekorationer till det dukade bordet. På tisdag eftermiddag/kväll dekorerar vi bordet med ljuvligaste sommarblommorna och på onsdag eftermiddag/kväll binder vi magiska hårkransar.

Camilla är nyutbildad florist, med en bakgrund som inredningsstylist och festfixare sen flera år. Under kvällen kommer hon även att dela med sig av sina idéer och tankar kring hållbart och naturligt blomsterbinderi. Det kommer bli ett par riktigt härliga kvällar! 

Detta ingår:

  • Handledning, tips & hjälp från Camilla
  • Närodlade snittblommor till krans /bordsdekoration från Belinda Wigerfelt
  • Bubbel eller alkoholfritt alternativ
  • Tilltugg
  • Inspiration och information om hållbart blomsterbinderi

VÄLJ WORKSHOP

WORKSHOP 1: Skapa vackra blomsterdekorationer till det dukade bordet

När: Tisdag 18 juni från 17.30
Max antal platser: 10

Skapa vackra dekorationer av sommarblommor till det dukade bordet. Ta med en vas eller skål hemifrån som du vill använda eller hitta något fint i butiken att skapa med.

Mer info

WORKSHOP 2: Bind din egen midsommarkrans

När: Onsdag 19 juni från 17.30
Max antal platser: 10

Lär dig binda vackra kransar med traditionella och lite ovanliga blommor till dig själv, dina barn eller barnbarn inför midsommar! Få experthjälp och inspiration från vår gästflorist Camilla Julner!

MER INFO

Om Camilla Julner

Camilla och hennes man har bott hos oss på Brännans Gård i våra BnB lägenheter tre somrar i rad, och känns nu nästan som familj. Denna underbara kvinna är inte bara inredningsstylist och festfixare men nu även utbildad florist med otroliga kunskaper och talang när det kommer till hållbart blomsterbinderi! Hon kan vara världens härligaste människa, och vi vet att hon kommer att se till att vi får ett par fantastiskt roliga kvällar fyllda med blommor, bubbel, härliga samtal och inspiration.